گرگان ما GORGAN

که گرگان ریشه در اسطوره دارد / هزاران نکته مستوره دارد

غذاها در گرگان / با همبرگرهای خوش طعم 444
نویسنده : علی نصیبی - ساعت ۱٠:٤۱ ‎ق.ظ روز سه‌شنبه ۱۸ اسفند ۱۳۸۸
 

با خوش خوراک بودن مشهود گرگانی ها ، رقابتی پیدا و پنهان بین رستوران ها ، پیتزا و ساندویچی ها ، و ... شهر و اصولا هر واحد صنفی که در قالب عرضه غذا از آن نام برده میشود به جهت جلب مشتری برپاست و در عرصه این رقابت چلوکباب یکی ، همبرگر دیگری ، خوراک سوسیس آن یک دگر ،  خوش گوشت یک جگرکی ، کله پاچه یک طباخی ، دیزی یک قهوه خانه ، پیتزای یکی دگر ، و ... در بین ساکنان این دیار شهره شده است.

در این بین نمیشود گرگانی بود و یکبار مزه همبرگرهای 444 را نچشیده باشی* . ساندویچی یا اغذیه فروشی 444 که به همبرگرهای غروب ها و شبانگاهانش شهره است در نبش خیابان اصلی قزاق محله یا همان بهشت 17 قرار داشته و از ساندویچی های قدیمی گرگان است.

مالک برند 444 پیرمردی 72 ساله است که در سال 37 به عنوان پیشخدمت در هتل کاروان ( بهشت ) گرگان که امروزها با نام خیام در خیابان امام خمینی ( نبش ورودی سرچشمه ) قرار دارد مشغول فعالیت شده و سپس در سال 39 با پیشنهاد یکی از دوستانش در کافه مولن روژ سابق در جنب سینما عصرجدید فعلی که بعدها رستوران سالار نام گرفت به عنوان کارگر ساده مشغول کار میشود.

علی سعیدی ، جوان آن روزها  و پیرمرد امروز پس از چند سال تلاش در کافه مذکور ، با مالک واحد صنفی مذکور شریک میشود و سپس بعد از 18 سال فعالیت در کافه مولن روژ در حالی که الویه های آن کافه در بین گرگانیان جا افتاده بود از وی جدا و در سال 57 تصمیم به راه اندازی یک اغذیه فروشی مستقل می کند.

از آنجا که وی پیش از این در مراجعه به تهران نام 444 را بر روی یک ساندویچی دیده بود همین نام را برای اغذیه فروشی مذکور که در روبروی بیمارستان دزیانی و نبش قزاق محله قرار داشت انتخاب میکند و آرام آرام با توجه به سابقه کاری خود در طبخ مواد غذایی و شناخت شهروندان از وی ، مشتریان را به سوی این واحد صنفی که به " ساندویچی علی آقا " شهره شده بود جلب میکند.

مالک 444 با ترکیب مخلوط گوشت گوسفند و گوساله و سیب زمینی و پیاز براساس وزن و فرمول مدنظر که براساس تجربه به آن رسیده بود ، همبرگرهای دستی خود را آماده و سبب شد آرام آرام اغذیه فروشی وی به همبرگرهای غروب هایش جا بیافتد.

با جا افتادن نام  همبرگردستی های 444 که تنها در غروب و شب عرضه میشود ، شعبه دوم این اغذیه فروشی به مدیریت پسر بزرگ وی از سال 69 در خیابان ولی عصر ( شالیکوبی ) جنب انبار جهاد فعالیت خود را آغاز تا محدوده ای دیگر از شهر را پوشش دهد.

مالک 444 ، که بدون سوادی چندان با تکیه بر تلاش و جلب اعتمادش از کارگری ساده به زندگی مرفهی در این روزها رسیده رمز موفقیت خود را در طبخ غذا با مواد اولیه کیفی و مرغوب و فدا نکردن شهرت مغازه اش در پای استفاده از مواد غیراستاندارد و نامرغوب میداند و اعتقاد دارد " اگر در گرگان غذای خوشمزه و باکیفیت تحویل  مشتری دهی هیچ وقت زمین نمیخوری "

·     - البته نمیتوان از کنار همبرگرهای دستی " ساندویچی مرتضی " در ابتدای کوچه کمالی خیابان امام خمینی ( به مدیریت سیدمرتضی میرکریمی ) که عمدتا ظهرها عرضه میشود نیز بی تفاوت گذشت.

پی نوشت :

- در آینده به سراغ دیگر عرضه کنندگان خوراکی ها و غذاهای خوش طعم در گرگان خواهیم رفت.

به علت مشکل در سایت های آپلود عکس ، امکان قرار دادن تصویر برای این مطلب میسر نشد.

 

مطلب آرشیوی مرتبط وبلاگ / این گرگانی‌های خوش غذا

http://gorganma.persianblog.ir/post/241